Kırağlı İlkokulu

Vizyon: EĞİTİM TEKNOLOJİLERİ İLE DONATILMIŞ, ÖĞRENCİLERİNİN YETENEKLERİNİ İYİ KULLANABİLEN, ÖĞRENMEYİ TEMEL GEREKSİNİM SAYAN BİREYLER YETİŞTİREN BİR KURUM OLSUN.

Misyon: MİLLİ EĞİTİMİN TEMEL KANUNUNUN BELİRTTİĞİ GENEL AMAÇLAR ÇERÇEVESİNDE ATATÜRK İLKE VE İNKILAPLARI’NA BAĞLI, ULUSUNUN İNSANİ VE KÜLTÜREL DEĞERLERİNİ BENİMSEYEN, KORUYAN VE GELİŞTİREN, YAŞAMI SEVEN,DOĞAYI VE DOĞADA YAŞAYAN CANLILARI SEVEN, ÇAĞDAŞ, KATILIMCI, YARATICI, İNSAN HAKLARINA VE TÜRKİYE CUMHURİYETİ’NE KARŞI GÖREV VE SORUMLULUKLARINI BİLEN BUNLARI DAVRANIŞ HALİNE GETİRMİŞ, KENDİNİ YENİLEYEN, GÜVENLİ VE MUTLU BİREYLER YETİŞTİRMEKTİR.

Başarılar:

Saatler: 08.40-14.30
Isınma: Odun Sobası ile ısınmakta.
Bağlantı: Uydu İnternet (VSAT)
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Belgegeçer -

WEB - https://kiragli.meb.k12.tr

Adres - Kırağlı Köyü Bozova/Şanlıurfa

Öğretim Şekli :normal ogretim

Yerleşim Yeri - Köyümüzün kuzeyinde Killik Köyü, doğusunda Deliler Köyü, güneyinde Gül Açan Köyü ve batısında ise Çakal Köyü bulunmaktadır.

Adres - Kırağlı Köyü Bozova/Şanlıurfa

Ulaşım Kara yolu ile yapılmaktadır. Daha çok ulaşım köy minibüsü ile veya Deliler köyüne ait hat minibüsü ile yapılmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl Merkezine 90 km İlçe Merkezine 52 km